vineri, 10 iunie 2016

Unde aș călătorii cu mașina prin România

Încă de când mi-am luat permisul mi-am dorit să merg prin țară, să vizitez locuri și săcunosc persoane, cu toate acestea lipsa unei mașini și-a făcut mereu simțită prezența în cele mai proaste momente. Adică ce rost are să mergi cu autocarul, să fi presat să te întorci la o anumită oră sau într-o anumită zi?
Norocul mi-a surâs atunci când am descoperit că există o firmă care se ocupă cu inchirieri masini, credeam că acestea există doar în filme și că au prețuri gigantice, dar se pare că mă înșelasem. În puțin timp aveam să fiu la volanul noi mele mașini și să mă îndrept alături de cei dragi către Cluj Napoca.
Încă din tinerețe ne-am dorit să vizităm Clujul, este unul dintre cele mai frumoase și mai pline de istorie orașe din țară. Grădina Botanică din Cluj a fost una dintre atracțiile de pe lista noastră, atât mie câtși soției mele ne plac florile, iar o vizită într-un astfel de loc a însemnat un lucru foarte bun pentru noi.
Noua noastră mașină, ce este drept închiriată, ne-a ajutat să ne îndeplinim un vis și mai mult decât atât ne-a ajutat să ne bucurăm de ceva timp împreună. Nu mi-a venit să cred că mașina de la SIXT Rent a Car s-a descurcat atât de bine, sincerp să fiu mi-aș dori săpot avea o astfel de mașină, dar prețul ei este unul mult prea piperat pentru noi.
Cu toate acestea pot fi sigur cădacă am nevoie să apelez la o mașină pentru a merge undeva pot opta la ajutorul celor de la New Kopel Group. La ei am posibilitatea de a lege dintr-un număr foarte mare de mașini și pe deasupra să plătesc o sumă destul demică. Este o plăcere să mergi într-o excursie sau vacanță prin țară cu o mașină închiriată.

4 comentarii: