sâmbătă, 20 august 2016

O vacanta de vis cu Viotur!

    Acel moment in care ti se ofera cazare gratuita la un hotel din Germania si tu nu poti pleca pentru ca esti insarcinata si nu ai voie sa mergi cu avionul este cel mai nepotrivit. Cu toate acestea sotul meu a cautat mereu posibilitati de  a pleca in Germania fara sa il afectam pe cel mic.
    Acum doua saptamani a venit acasa zambind, mi-am dat seama ca a facut ceva dar voiam sa il las pe el sa spuna. Vorbise cu Adi, verisorul lui stabilit in Anglia cum ar putea ajunge in Germani si asa a aflat cum a ajuns el de fapt in Anglia. Plecase la munca singur si pentru ca avionul costa prea mult a decis sa mearga cu autocarul.
    A intrat pe internet si si-a comandat Bilete autocar Romania Anglia prin Viotur, unul pentru el si unul pentru sotia lui. Nici ei nu se asteptasera la un autocar atat de performant, plecasera in mijlocul verii dar nu au avut probleme cu caldura pentru ca autocarul are sistem de aer conditionat.
    El ne-a spus sa ne interesam cum putem fi lasati de autocar direct la hotel, desigur daca acesta are curse pana in germania. I-a dat site-ul online pentru a putea face chiar el verificarile si la final sa cumpere biletele.
    Nu va pot spune cat de fericit a fost sa citeasca ca exista Transport persoane Germania cu Viotur efectiv acesta era miracolul pe care il asteptam. A doua zi a intrat pe internet si i-a sunat, au pus la punct toate detaliile si saptamana trecuta am plecat. Va garantez ca nu m-as mai fi dat jos din autocar, scaunele erau atat de placute.
    Acum ma intreb oare de ce nu am stiut mai devreme de existenta acestei firme de transport persoane. Cu atat mai mult cu cat au Plecari microbuz Romania – Germania aproape in fiecare zi. 
    In acest moment ne bucuram de vacanta noastra si incercam sa gasim o zi in care sa plecam, desigur vom apela tot la microbuz pentru a ajunge in tara. Viotur este firma datorita careia ne-am putut bucura de o vacanta de vis.

Un comentariu: