miercuri, 13 mai 2015

Despre SuperBlogBine v-am regăsit dragii mei cititori, v-am mai vorbit și în articolele trecute despre modalități de a câștiga bani și vă propun ca și astăzi să tratăm aceeași temă care a ajuns să fie principalul motiv de discuție ,la acest lucru contribuind în mare măsură și nevoia neîncetată de a îi avea. Astăzi însă tema noastră se va îndrepta dintr-o direcție cu totul nouă.
Cu toții am avut cel puțin o dată șeansa de a auzii vorbindu-se despre Superbingo sau cel puțin am avut șansa de a vedea o persoană care comercializează bilete pentru această competiție care vă ajută să câștigați bani.
Norocul a fost și este în continuare unul dintre cele mai importante atuuri de care o persoană trebuie să țină cont atunci când decide să participe la jocuri de noroc.
Superbingo este unul dintre cele mai căutate jocuri din această categorie, deoarece spre deosebire de concurentele sale oferă un număr mult mai mare de premii , ceea ce duce automat la un număr mai mare de posibili câștigători.
Un alt atuu al acestui joc este reprezentat de posibilitatea participării cu un număr nelimitat de cartoane. Dar hai să vorbim în mod direct despre acest concurs adică mai exact în ce constă participarea la el și totodată premiile oferite spre câștigare.
Pentru a putea fi alesă câștigătoare o persoană trebuie să achiziționeze cel puțin un talon participant la extragere și să îl prezinte nedeteriorat în momentul în care a fost ales câștigător. Fiecare carton de bingo are 15 numere dispuse aleatoriu pe 3 linii și pe 9 coloane.
Super Bingo Metropolei vă oferă șansa la a vedea ediția în direct de la dumneavoastră de acasă și în același timp veți putea vizualiza evenimentele artistice, probele sau întrecerile pentru divertisment. În cadrul acestei emisiuni veți vedea și extragerea.
Așa cum am spus și puțin mai sus Superbingo vă oferă șansa de a câștiga un număr mare de premii care sunt împărțite în două categorii distincte, premii obișnuite și în același timp și premii speciale, menite să vă mărească șansele de câștig.
Acum să le luăm pe rând și să descoperim ce premii ni se oferă la fiecare dintre ele, așa cum am spus și mai sus prima categorie este ceea a premiilor obișnuite unde v-om întâlni premii linie sau premii bingo fiecare având însă regulile proprii de joc.
Premiul linie este premiul oferit celor care au reușit să obțină combinația de cinci numere pe orizontală, fără a se ține cont dacă aceasta era superioară, centrală sau inferioară. Se premiază însă doar prima sau primele combinații.
Premiul bingo este oferit celor care au reușit să realizeze combinația de 15 numere pe un carton de joc.
Dacă există mai mulți câștigători linie respectiv bingo premiul se împarte în mod egal între aceștia. Premiile de linie acumulată metropolis sau de bingo acumulat metropolis se acordă la bila maximă stabilită și anunțată, iar premiile se acordă integral fericiților câștigători.
Premiile speciale sunt o altă categorie de premii oferite spre câștigare și conține în principal Superline metropolis și Superbingo metropolis
Câștigătorul Superline metropolis se va stabili dintre câștigătorii premiului de linie, despre care v-am vorbit mai sus, prin tragere la sorți din urnele speciale. Câștigătorul premiului de superline metropolis va intra în posesia acestuia după prezentarea cartonului intact, fără ștersături sau corectări.
Câștigătorul Superbingo metropolis se va alege dintre câștigătorii premiului de bingo, la fel ca în cazul celor de la linie. Se vor acorda și alte premii suplimentare care sunt reprezentate de:
- premii acordate în sume fixe acordate prin intermediul extragerii directe de taloane, extragerii de premii speciale pentru perioada curentă și/sau extragerii de cartoane din ediția trecută.
- premii acordate în sume variabile, oferite în cadrul apelurilor telefonice , la care posesorii cartoanelor fin ediția trecută sau cei ai cartoanelor pentru premii speciale din cadrul ediției curente, vor putea intra în direct și alege un simbol căruia îi va fi atribuit un premiu special.
Indiferent de metoda aleasă șansele sunt mari și nu uitați că dacă nu participați nu puteți câștiga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu