luni, 13 iunie 2016

Rent a Car Targu Mures

O excursie... Când eram tânără excursiile nu erau foarte dese, în acele vremuri oamenii munceau foarte mult și chiar dacăîți permiteai o excursie nu aveai timpul necesar pentru ea. În cursul săptămânii părinții munceau, eu cu fratele meu aveam școală, iar în weekend trebuia să mergem să o ajutăm pe bunica la treabă. Anii au trecut și am sperat ca după căsătorie să am mai multă libertate, să pot să plec departe cu soțul meu, dar apoi a venit prima fetiță. A fost o bucurie neașteptată și mult dorită, dar cu toate acestea începeam să avem tot mai puțin timp pentru noi. Când credeam că am reușit să mai scăpăm de griji am rămas iar însărcinată. De atunci au trecut 18 ani, dar cu toate acestea acum ne facem planuri serioase de vacanță. Am vorbit deja cu o firmă Rent a Car Targu Mures care să ne ajute cu transportul.
Avem de gând să trecem prin Cluj, Alba Iulia, Craiova și mai apoi să mergem în București de unde să luăm un avion spre Italia. Vrem ca această excursie să fie perfectă, vom avea propria noastră mașină pentru vacanța din țară. Putem oricând să ne schimbăm planurile în funcție de vacanță visată. Este foarte super să poți închiria o mașină cu care să te plimbi prin toată țara.

Nici când ne întoarcem din Italia nu trebuie să ne facem griji, pentru că la această firmă descoperim și transport aeroport Otopeni. Mai pe scurt vom avea o mașină care să ne ducă înapoi la Târgu Mureș. Eu vă recomand, dacă vreți să vă creați singuri cea mai de vis excursie săapelați la această firmă de închirieri mașini și de transport persoane. Nu lăsați pe nimeni să vă inpună limite pentru vacanța voastră de vis. Alegeți să faceți voi toate pregătirile și programările.

Un comentariu: