vineri, 1 iulie 2016

Nu ii refuza pe cei de la SIXT Rent a Car

Zilele trecute am fost întrebată la o conferință de ce pun așa de mult accent pe vacantele organizate cu ajutorul celor de la rent-a-car. Tocmai de aceea am decis să vă prezint si vouă principalele argumente care m-au dus la această decizie:
v  in primul rand nu trebuie să îți cumperi o mașină, acesrea costa foarte mulți bani si in marea parte a timpului nici nu le vei folosi. De exemplu stau foarte aproape de locul de munca așa că o mașină nu ar face decât să stea toată ziua în garaj până când voi fi nevoită sa plec undeva.
v  Poti închiria o mașină în orice perioada ai nevoie, doar intrii pe site setezi perioada în care îți dorești să pleci cu mașina și alegi una din mașinile care sunt disponibile.
v  Ai posibilitatea de a alege Masina care ti se potrivește cel mai mult, dar cu toate acestea trebuie să ai grijă ca ea să nu fie deja închiriată în ziua în care vrei sa pleci.
v  Încă de la început vei fi familiarizat cu prețul închirierii mașinii pe perioada dorită, desigur pentru toate acestea trebuie să faci o comandă online in ziua in care cauți mașini.
 New Kopel Group este firma care se ocupă cu oferirea de mașini spre închiriere. Ei te vor ajuta să organizezi o vacanta chiar dacă nu ai o mașină.


2 comentarii:

  1. Intotdeauna au oferte imbatabile de rent a car, niciodata nu poti renunta la acestia pentru o alta companie de inchirieri auto.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cei mai mari din capitala pe partea de rent a car Bucuresti, au masini noi si extrem de bine intretinute.

    RăspundețiȘtergere