luni, 9 mai 2016

Gheata carbonica de la Dry Ice

O nuntă de poveste are nevoie de dansul mirilor în fum
Aș vrea să vă spun câte ceva despre un produs ce m-a uimit la ultima nuntă la care am participat. Nepotul meu revenit din străinătate pentru a celebra unirea prin căsătorie cu o frumoasă și superbă tânără, a vrut să o impresioneze cu o atmosferă de basm în timpul dansului mirilor. Așa că în timp ce orchestra a început să ne alinte urechile cu ritmurile melodiei, ringul a început să fie inundat de nori albi și pufoși, iar mirii dansau deasupra acestor nori. Acest moment senzațional, am aflat ulterior, a fost posibil datorită unui produs adus de Dry Ice și de dorința nepotului meu de a crea o atmosferă de vis.

Atmosfera de basm a fost creată cu un aparat de fum greu, ce funcționează utilizând efectele speciale ce le poate crea gheața carbonică. Fiind mai greu decât aerul fumul rămâne pe podea, urcând doar până la înălțimea gleznelor, în plus el nu miroase și nici nu pătează hainele participanților, și nici nu afectează produsele alimentare.
Gheață carbonică sută la sută alimentară de la Dry Ice


Când am ajuns acasă am vrut să aflu și eu mai multe despre acest fum miraculos , despre firma ce l-a pus la dispoziție și despre acel produs care l-a făcut posibil. Cum era și normal am intrat pe internet și am accesat dry-ice.ro, pentru a afla mai multe despre tânăra echipă plină de profesionalism, promptitudine și seriozitate, toate puse la dispoziția numeroșilor lor clienți. Bazându-se pe echipamente industriale ultraperformante, de mare capacitate și mai ales cele mai recente puse în circulație, pot comercializa o gheață carbonică ce este sută la sută alimentară. Datorită acestei calități se poate folosi în băuturi pentru a obține un aspect neverosimil pentru acestea, apoi cu precădere în toată industria alimentară și chiar în viticultură. Cum să o folosești în viticultură? Foarte simplu, strugurii proaspăt culeși îi păstrezi în zăpadă carbonică, pentru a nu porni în fermentație foarte devreme și astfel să poți obține vinuri de foarte înaltă calitate.

Să nu credeți că gheața carbonică se poate folosi numai în produsele legate de alimentație, ci datorită prețului foarte competitiv oferit de Dry Ice zăpada carbonică se poate folosi pentru diferite transporturi medicale, precum și în alte activități medicale ce necesită o temperatură scăzută. Dacă aveți nevoie de anumite efecte speciale puteți folosi cu succes gheața carbonică.
Fum greu la dansul mirilor
E bine să știți că Dry Ice România vă poate pune la dispoziție în 24 ore gheața carbonică oriunde v-ați afla. Și mai trebuie să știți că zăpada carbonică o puteți folosi și pentru anumite lucrări practice, cum este de exemplu operația de sablare, înlocuind cu succes nisipul ce se poate inhala și  astfel putând să te îmbolnăvească. Din contră zăpada carbonică este total inofensivă pentru organism  uman, ea putând fi folosită și în reparația instalației de apă fără a fi oprită alimentarea, la scoaterea plăcilor de gresie, la îndepărtarea izolației fonice de pe caroseria automobilului și multe altele.

M-am luat cu povestitul și nu v-am spus ce este zăpada carbonică și sunt sigură că sunteți foarte curioși. Intrați și voi pe dry-ice.ro și veți putea afla singuri ce este acest produs extraordinar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu